Meer weten?

The Information Lab Netherlands B.V. Amsterdam

The Information Lab bestaat sinds 2010 en helpt sinds die tijd bedrijven om hun data inzichtelijk te maken.

Werken bij The Information Lab.jpg

Over The Information Lab

The Information Lab is een Tableau, Alteryx en Snowflake reseller. Ze doen er alles aan om organisaties datagedreven te laten werken. Dit doen ze o.a. door koppelingen te leggen naar relevante data, deze data op te slaan in datawarehouses of datalakes, data te ontwerpen en prepareren en vervolgens alles te visualiseren. Bedrijven kunnen dan eenvoudig de data analyseren en de juiste beslissingen nemen.

Ook adviseren ze welke licenties het beste voor een organisatie kunnen werken (en deze verkopen ze ook), geven ze gratis support, organiseren ze diverse soorten trainingen en hebben ze de beste consultants in de markt.

Vacatures Information Lab.jpg

Werken bij The Information Lab

De kracht van dit bedrijf? Dat zit in het team! Naast hun (door Tableau gecertificeerde) consultants, hebben ze meer dan 50 geaccrediteerde trainers die klaarstaan om elke opdrachtgever te helpen. Hun eigen community heeft meer dan 2.400 Centre of Excellence leden waaronder klanten, trainers, consultants, dataschoolers en enthousiaste datagebruikers.

Bij The Information Lab kunnen ze je meer leren over hoe je de Snowflake, Alteryx en Tableau platformen zo goed mogelijk kunnen worden gebruikt. Maar ook hoe je self-service analytics het beste kunt uitrollen binnen een organisatie.

Team The Information Lab.jpg

Openstaande vacatures

Meer weten?